Welcome to Soldier of Fortune Community Forums
22 Nov 2017, 23:03


View unanswered postsView active topics



Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
SOF server on LINUX 
Author Message
Netherlands

User avatar

Joined:
Mon Jun 25th, 2012
Posts: 112
Reply with quote
Last post of the previous page :
Night wrote:
Apparently nothing, i just wanted to see if it would initialize, it does but not on stable conditions.
Wine should also print some information that will help me debug the problem. Can you send that to me (sof1@megalag.org)? Is your server running on a dedicated machine or on a VPS (and what type of VPS)? What distribution (and which version) are you using and is it using SELinux or AppArmor?


22 Aug 2015, 14:50
Profile
Ukraine

User avatar

Joined:
Fri Aug 21st, 2015
Posts: 21
Reply with quote
Ubuntu 14.04.3 LTS (GNU/Linux 3.14.32-xxxx-grs-ipv6-64 x86_64) - Kimsufi Machine.
I have sent you an email; thank you :).


22 Aug 2015, 17:15
Profile
Netherlands

User avatar

Joined:
Mon Jun 25th, 2012
Posts: 112
Reply with quote
Night wrote:
Ubuntu 14.04.3 LTS (GNU/Linux 3.14.32-xxxx-grs-ipv6-64 x86_64) - Kimsufi Machine.
I have sent you an email; thank you :).
Thanks. I'll try to reproduce the problem and fix it, if possible.


23 Aug 2015, 00:28
Profile
Netherlands

User avatar

Joined:
Wed Nov 23rd, 2011
Location: Netherlands
Posts: 4064

Evilan
evilan
Reply with quote
Kimsufi  :lol:


23 Aug 2015, 00:52
Profile
Canada

User avatar

Joined:
Wed Jan 22nd, 2014
Posts: 140
Reply with quote
Kimsufis are sweet, cheap and fast. I had Kimsufi and OVH.

They started having data centers in US and Canada few years back too.


23 Aug 2015, 05:24
Profile
Netherlands

User avatar

Joined:
Mon Jun 25th, 2012
Posts: 112
Reply with quote
3klnk4jh wrote:
Night wrote:
Ubuntu 14.04.3 LTS (GNU/Linux 3.14.32-xxxx-grs-ipv6-64 x86_64) - Kimsufi Machine.
I have sent you an email; thank you :).
Thanks. I'll try to reproduce the problem and fix it, if possible.
OK, I managed to reproduced it.

Installed Ubuntu server 14.04.3 in a virtual machine:
  • Original Ubuntu kernel linux-image-3.19.0-26-generic (3.19.0-26.28~14.04.1) works
  • OVH kernel bzImage-3.14.32-xxxx-std-ipv6-64 works
  • OVH kernel bzImage-3.14.32-xxxx-grs-ipv6-64 fails
So the grsecurity checks appear to be the problem. SoFplus patches SoF.exe and the game DLL files on the fly, so that's not unexpected (that's why I asked if you were using SELinux / AppArmor).
This may not be fixable, but I'll look into it any way. You could try one of the other OVH kernels as a workaround: ftp://ftp.ovh.net/made-in-ovh/bzImage/3.14.32-4/


24 Aug 2015, 15:42
Profile
Ukraine

User avatar

Joined:
Fri Aug 21st, 2015
Posts: 21
Reply with quote
Okay I've preloaded an std grub instead of a grs, i will post my results; although i have faith in this working.

Edit - I believe this speaks for itself. SoF server status


24 Aug 2015, 20:28
Profile
Canada

User avatar

Joined:
Wed Jan 22nd, 2014
Posts: 140
Reply with quote
Running good.

Might be better with:

set _sp_sv_slide_fix "1" in sofplus-cvars.cfg


25 Aug 2015, 15:08
Profile
Ukraine

User avatar

Joined:
Fri Aug 21st, 2015
Posts: 21
Reply with quote
Aye i haven't bothered messing with it yet; i just got it up - hence the Goodnight :D


26 Aug 2015, 02:04
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Topic Views: 1680


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Top
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
www.sof1.org